Nederlands

Nieuwe stap

Steeds meer krijgen we de vraag naar één op één coaching. De vraag om samen met te kijken naar een nieuwe stap in uw carrière. U bent moe van wat u doet en zoekt een nieuwe uitdaging. De aanpak die ik daarvoor kies is om in een (start)gesprek van drie uur inzicht te krijgen in wat u doet, wat uw competenties zijn en vooral….wat uw dromen zijn. U zult zien dat we dingen naar boven halen waarvan u niet weet dat u ze weet….

Een beetje vreemd? Nee, in uw onderbewuste liggen de dingen verborgen, de naam zegt het al, waar u zich op dit moment niet bewust van bent. Juist deze zaken kunnen relevant zijn bij het vinden van wat u écht werkelijk zou willen. Is het inderdaad geld of een grotere verantwoordelijkheid of ligt de waarheid heel ergens anders?

Is je werk écht je passie of lijkt dat maar zo??

We werden in het verleden maar al te vaak gedwongen om morele , maatschappelijk verantwoorde en aanvaardbare keuzes te maken. Mensen die van meet af aan van hun passie hun werk hebben kunnen maken zijn gelukkige mensen. Je ratio kan je passie niet aan het werk krijgen maar je passie kan wel je ratio in beweging zetten! Het komt  veel voor dat je tijdens je loopbaan tot andere inzichten komt omdat je bepaalde passies hebt laten liggen, hebt weggedrukt. Interesses die vroeger gewoon niet binnen handbereik lagen. We gaan dus op zoek naar je echte passie!

Mindmap met kruisverbanden

Tijdens ons gesprek maak ik een Mindmap waarin alles helder zichtbaar wordt. Doordat een mindmap overzichtelijk op één pagina te zien is, is het gemakkelijk om kruisverbanden te gaan maken. Verrassende resultaten zijn het gevolg. Dan de stap er naar toe. Hoe kan ik die doelen die ogenschijnlijk zo ver weg liggen tóch gaan realiseren? Ook daarover gaan we praten. Met behulp van creatieve technieken gaan we een routekaart uitzetten.

Hoe lang is je neus?

Uiteraard kunt u nog vervolgafspraken plannen maar dat is absoluut geen must. Na deze sessie kun u vaststellen dat de wereld inderdaad groter is dan je neus lang….

The future isn't what it used to be!