Nederlands

Een berg ideeën in één dag!

Ook in uw organisatie, uw bedrijf zitten er van die koplopers. U kent ze wel: van die medewerkers die áltijd wel een knettergek idee hebben. Maar worden hun ideeën meestal de kop ingedrukt of mogen ze hun kop ook boven het maaiveld uitsteken? Feit is dat op de werkvloer vaak goud verborgen ligt! 

Stel dat al die sprankelende ideeën voor één keer alleen al eens op tafel kwamen. Zou het niet fantastisch zijn als u mét die sprankelende ideeënbedenkers een dag het onderste uit de kan zou kunnen halen? Om vervolgens een enterhaak naar dat ene magistrale idée te gooien en de toekomst naar je toe te trekken? 

Sjra Puts is specialist in het begeleiden van creatieve denkprocessen. Onder zijn leiding gaat u met een select gezelschap een dag lang het vizier naar de toekomst verzetten en ideeën bedenken over hoe uw bedrijf/ organisatie er over……uit kan zien. 

Dergelijke visualisatie-sessies worden vaak gebruikt als basis om uiteindelijk beleid te maken dat is afgestemd op een evenwichtige groei naar een constructieve toekomst. 

Één dag “out of the box”onder leiding van een professionele facilitator levert meer op dan eindeloze brainstormsessies die meestal verzanden in “ja maar”. Een grote hoeveelheid ideeën die leiden tot concrete uitdagingen en nóg meer ideeën! 

Kijk voor achtergronden bij creatieve processen op http://www.sjraputs.nl bel (06-21540864) of mail (sjra@sjraputs.nl ) voor een afspraak . 

Geef mij uw Gideonsbende en sta versteld over wat er gebeurt!