Nederlands
#
#

Trainingen die een blijvende indruk achterlaten

U kent ze vast nog wel: de "hei sessies" uit de negentiger jaren. Na een paar dagen was weer alles aan de orde van de dag. Bij het opruimen van je kantoor kwam je die klapper nog eens tegen en probeerde je terug te halen wat je toen geleerd had.

Na een training in creatieve denkprocessen zult u merken dat er een blijvende indruk en kennis is achtergebleven. U wordt dagelijks op een prettige manier geconfronteerd met de mogelijkheden in de vorm van de technieken die u hebt geleerd.

Onze traingen zijn weliswaar erg leuk, afwisselend en speels maar wat we absoluut niet bieden is cursussen met een hoog "Tsjakka"gehalte. Ook elkaars sokken strelen en abseilen zit niet in ons programma. Evenmin doen we aan peptalks en positiviteitstrainingen.

Creatief denken gaat gepaard met een hoop plezier maar er zal ook flink worden gewerkt, immers u huurt ons in om iets te leren. Dáár staan we garant voor!

Creatief denken is het leuke met het nuttige combineren of, zoals we wel eens zeggen:

"Van haha naar aha"

Naast de standaardprogramma's die u boven aan deze pagina kunt aanklikken maken we voor uw onderneming, overheid of stichting graag programma's die helemaal aansluiten op uw vraag en uw situatie.