Nederlands
#
#

Tweedaagse training creatieve denktechnieken

Tijdens een tweedaagse training leert de cursist ruimschoots kennismaken met creatieve denktechnieken en hoe en wanneer die in te zetten. 

Onderwerpen

De training begint met een workshop “Hersens uit je mouwen” waarin een confrontatie van uw patroonmatig denken op het programma staat. Niet minder dan 80% van wat we denken en doen gebeurt volgens patronen. Daarom blijven we té vaak in ons eigen patroonmatige “denkbadwater” rondzwemmen. Na deze interactieve confrontatie starten we met de verdieping in de verschillende fases van het proces.

 

De volgende onderwerpen worden in de training behandeld:

Competenties

In de training werkt u aan de volgende competenties:

Resultaat

U bent na deze training in staat om:

Maatwerk

Deze training kan voor uw organisatie geheel op maat worden verzorgd. In deze uitgebreide versie wordt  de hierboven genoemde stof niet alleen uitgewerkt, er worden ook diverse tools en technieken aan toegevoegd. In het maatwerkprogramma wordt ook een aan uw bedrijf gerelateerd onderwerp meegenomen wat als voordeel heeft dat de deelnemersgroep beslist met een aantal nieuwe ideeën naar huis komt!

Boek

Mocht u de deelnemers een naslagwerk willen aanbieden dan adviseren we het boek Creativiteit Hoe? Zo! van Igor Byttebier. We kunnen dit boek leveren voor € 39,95 (inclusief BTW) per exemplaar.
Tijdens de cursus zal in dat geval ook gebruik worden gemaakt van dit boek.

Ééndaagse variant

Deze training kan desgwenst ook in één ééndaagse variant worden gegeven. Het verschil met de tweedaagse is, naast de minder uitgebreid aangeboden content, dat er ook minder geoefend kan worden met praktijkvoorbeelden.